Suna acum!Contact

Servicii funerare Falticeni

  • Coroane si jerbe
  • Sicrie
  • Transport intern si international
  • Monumente funerare
  • Accesorii
  • Consultanta
  • Declarare deces
  • Imbalsamare profesionala (tanatopraxie)
  • Toaletare si impachetare
  • Praznice

CONSULATANTA

Asiguram consultanta in ceea ce priveste informatiile necesare organizarii unei inmormantari. Acest serviciu este adresat persoanelor care vor sa fie informate in prealabil si sa anticipeze costurile, sau vor sa afle alte detalii ce se pot dovedi esentiale in astfel de momente.

Declarare deces

Termenul in care se poate face declararea decesului este de maxim 3 zile. Actele necesare pentru intocmirea dosarului sunt:
- Certificatul medical constatator al decesului;
- Actul de identitate al decedatului;

- Certificat de nastere al decedatului ( optional );
- Dovada eliberata de Parchet, in cazul in care decesul a fost inregistrat in mai mult de 48 ore de la data producerii acestuia, sau a survenit ca urmare a unei sinucideri, accident, sau alte cauze produse prin violenta.

Firma noastra se poate ocupa de intocmirea acestor acte necesare. 

Toaletare si impachetare

Toaletarea a decedatului consta in: spalarea, imbracarea, barbieritul, cosmetizarea, ( dupa caz), activitati ce se pot efectua de catre personalul nostru, atat la domiciliul clientului, cat si in locatia noastra, cu respectarea normelor igienico-sanitare. Inainte de a-l aseza in sicriu, decedatul este imbracat cu obiecte vestimentare puse la dispozitie de familie, sau achizitionate prin firma noastra. In cazul corpurilor aflate intr-o avansta stare de degradare, legisatia in vigoare impune recurgerea la impachetarea cadavrului si efectuarea tuturor operatiunilor necesare inchiderii ermetice a sicriului, activitate de care se ocupa firma noastra.

Imbalsamare profesionala (tanatopraxie)

Imbalsamarea este un procedeu medical ce are drept scop conservarea cadavrului si evitarea descompunerii accelerate a acestuia, cauzata de factori externi. Imbalsamarea se efectueaza numai in urma emiterii certificatului constatator de deces. Aceasta se efectueaza de catre personal medical autorizat si calificat in meseria de autopsie, in prezenta medicului care a constatat decesul. Imbalsamarea face parte din acele servicii funerare obligatorii prin lege (altfel nu se poate efectua transportul funerar, nu se poate depune decedatul la capela sau biserica, nu se poate incinera) si trebuie facuta numai de personal calificat. In urma efectuarii acestui serviciu funerar se elibereaza certificatul de imbalsamare. Ca urmare acestei operatiuni, medicul legist procedeaza la eliberarea cetificatului de imbalsamare, document care este obligatoriu pentru insotirea sicriului pe timpul transportului, cat si pentru depunerarea decedatului la capela.

COROANE SI JERBE

Firma noastra de pompe funebre iti poate oferi coroane si jerbe, deja facute si mesaje realizate pe loc in maximum o jumatate de ora. Coroanele funerare, jerbele funerare si coroanele funerare pentru inmormantare sau pentru orice eveniment funerar sunt insotite de un mesaj funerar care se scrie pe panglica funerara.

SICRIE

Firma noastra de pompe funebre dispune de mai multe modele de sicrie. Ele pot fi realizate, in functie de pret, din diverse esente de lemn: brad, fag sau plop. Alegerea va apartine. Daca doriti sa vedeti aceste sicrie, le gasiti la magazinul nostru de pe str. Ana Ipatescu, nr. 263, Falticeni.

TRANSPORT

Firma noastra II Mihai, cu sediul in Falticeni, Suceava ofera sericii de transport funerar cu masini autorizate, cu personal specializat, care asigura transportul de la morga la capela si de la capela la cimitir. 

Accesorii

Organizarea unei inmormantari se poate dovedi o treaba dificila pentru cei indurerati. Noi va putem ajuta pentru organizarea inmormantarii pana la cel mai mic detaliu, inclusiv accesoriile de inmormantare. Accesoriile funerare precum: cruciulite, doliu in piept, batiste, prosoape, lumanari etc.

TOP